Bellem I

In 2014 kwamen Stefanie & Pascal bij ons terecht met de vraag wat we konden doen om hun woning volledig aan te pakken langs de buitenzijde. Hierbij wou men vooral een nieuwe uitstraling maar ook liefst wat isolatie.  Na een bezoek ter plaatse met daaropvolgend de offerte werd de keuze snel gemaakt. De klik was er.  Een prachtige voor en na werd gerealiseerd. In plaats van een arduinen plint hebben we hier met de donkere baksteen Cronus Antiek in Module 50 die een perfecte kleuren combinatie maakt met de Oud-Leie.

Alhoewel de werken in 2014 werden uitgevoerd kregen we op 6 juni 2023 nog een schitterende review. Dit door onze persoonlijke aanpak en blijvende connectie met klanten.

“Super service met topkwaliteit! Steenstrips zijn ideale duurzame oplossing. Ondertussen 9 jaar geplaatst en was een goede keuze.
Pascal De Clerck”

Project bouwjaar: 2014
Gebruikte steenstrip: Oud Leie / Cronus Antiek – M50
ISOLATIE DIKTE: 4 ~ 8 cm

 

 

Onze diensten

Wij isoleren gevels en werken deze af met steenstrips.

Kwaliteit, opvolging en afwerking zijn voor ons heel belangrijk. We geven informatie over de kansen om uw project te isoleren.

Isoleren

Mabrick is specialist in het isoleren en afwerken van gevels met steenstrips. Dit met de systemen E-board & E-brick

Scheurherstel

Nieuw in ons assortiment! Scheurherstel met Thor Helical 2 Componenten-systeem

Premies Isoleren

Neem een kijkje op onze premie pagina. Dit voor het isoleren in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Wij helpen u opweg!

Door zelf de handen uit de mouwen te steken, kan u heel wat besparen. Klussers helpen we daarom graag met alle ondersteuning.