Bredene I

Deze Chefkok in Bredene was meteen overtuigd na een bezoek van ons, hij maakte de gewaagde keuze om zijn gele woning een volledige restyle te geven met een moderne keuze Billund Wasserstrich. In combinatie met een donkere Seifert voeg vond hij zijn ding.  De samenwerking was zeer aangenaam en tot op de dag van vandaag blijft hij één van onze grootste fans op onze sociale media kanalen en liet ook een mooie recensie na.

 

“In tijden waar je meer slechte ervaringen dan goede hoort met aannemers is Mabrick een unieke uitzondering. maakt geen valse beloftes, duidelijke offerte, komt afspraken na, is op tijd, Mathieu neemt altijd z’n telefoon op of belt zelf dadelijk terug indien belet. niets is teveel gevraagd. kortom top aannemer. wij verbouwden onze gevel met het e-board systeem waar Mabrick in gespecialiseerd is. alles top!”

 

Bedankt daarvoor Michael.

Project bouwjaar: 2019
Gebruikte steenstrip: Billund – WF50 – uitvoering met voeg
ISOLATIE DIKTE: 10 cm

Onze diensten

Wij isoleren gevels en werken deze af met steenstrips.

Kwaliteit, opvolging en afwerking zijn voor ons heel belangrijk. We geven informatie over de kansen om uw project te isoleren.

Isoleren

Mabrick is specialist in het isoleren en afwerken van gevels met steenstrips. Dit met de systemen E-board & E-brick

Scheurherstel

Nieuw in ons assortiment! Scheurherstel met Thor Helical 2 Componenten-systeem

Premies Isoleren

Neem een kijkje op onze premie pagina. Dit voor het isoleren in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Wij helpen u opweg!

Door zelf de handen uit de mouwen te steken, kan u heel wat besparen. Klussers helpen we daarom graag met alle ondersteuning.