Hulste I

In 2018 mochten we deze voorgevel onder handen nemen. Yves en zijn vader hadden al de voorbereidende werken uitgevoerd zodat wij vlot konden starten met onze werken. Er werd gekozen voor de steen in Livorno in DF formaat 21 x 6,5 cm.  Door de lengte van de gevel was dit mogelijk zonder dat het er bombastisch kwam uit te zien. Door deze keuze kon men goedkoper afwerken aangezien in deze uitvoering slechts 58 steenstrips per m² moeten worden geplaatst i.p.v bijv. 72 stuks in WF50 (21 x 5 cm).

Speciale aandacht ging ook naar de prachtige plinten en inkomzone volledig in Belgische Blauwe hardsteen. Bij Mabrick werken we bewust met lokale ambachtslieden en Belgische producten. Dit omdat de kwaliteit van deze vele malen beter is dan de ondertussen courante aangeboden Aziatische/Vietnamese/Chinese blauwe hardsteen die van mindere kwaliteit is.  Ook werken wij steeds met 3cm dikte omdat dit de vorstvastheid ten goede komt. Bij Mabrick tellen de details, we investeren liever iets meer dat het goed is dan te proberen besparen op zo’n zaken. Een gevel gaat je leven lang mee en als je die kost dan gaat verdelen in de jaren dat je er zekerheid en genot van hebt is het een “no brainer”.

Project bouwjaar: 2018
Gebruikte steenstrip: Livorno – WF65
ISOLATIE DIKTE: 8 cm

 

Onze diensten

Wij isoleren gevels en werken deze af met steenstrips.

Kwaliteit, opvolging en afwerking zijn voor ons heel belangrijk. We geven informatie over de kansen om uw project te isoleren.

Isoleren

Mabrick is specialist in het isoleren en afwerken van gevels met steenstrips. Dit met de systemen E-board & E-brick

Scheurherstel

Nieuw in ons assortiment! Scheurherstel met Thor Helical 2 Componenten-systeem

Premies Isoleren

Neem een kijkje op onze premie pagina. Dit voor het isoleren in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Wij helpen u opweg!

Door zelf de handen uit de mouwen te steken, kan u heel wat besparen. Klussers helpen we daarom graag met alle ondersteuning.