Izegem I

In 2018 mochten we in Izegem de volledige woning onder handen nemen van Filip. De voorgevel was met de vele ramen een onrustig geheel zonder uitlijning. Hierbij hebben wij gekozen om een voorstel te maken met 2 kleuren en de rust te brengen door horizontaal te gaan werken. Achteraan werd er veel aandacht geschonken aan de detaillering op het gelijkvloers ook alsook het correct plaatsen van harde EPS blokken voor de montage van de schuivende luifels op rails. Ook de voortuin werd door ons volledig aangelegd met klinkers.

Project bouwjaar: 2018
Gebruikte steenstrip: Vandersanden Safora & Carbon WF50
ISOLATIE DIKTE: 4 ~ 14 cm

 

Een uitdagend project met alweer een supertevreden klant.

Filip had het volgende te zeggen over onze werken:

“Volledige make-over (voor-en achtergevel + voortuin) laten uitvoeren door Mabrick. Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij Matthieu. Veel kennis van zaken, gedetailleerde uitleg en advies. Correcte opvolging van de werken. Mooi eindresultaat waar we super tevreden over zijn en waar we al veel lovende commentaren over kregen. Een aannemer waar je op kan rekenen. Echt aan te raden. Bedankt voor de geleverde werken. Top.

Filip Kerckhof”

 

 

 

Onze diensten

Wij isoleren gevels en werken deze af met steenstrips.

Kwaliteit, opvolging en afwerking zijn voor ons heel belangrijk. We geven informatie over de kansen om uw project te isoleren.

Isoleren

Mabrick is specialist in het isoleren en afwerken van gevels met steenstrips. Dit met de systemen E-board & E-brick

Scheurherstel

Nieuw in ons assortiment! Scheurherstel met Thor Helical 2 Componenten-systeem

Premies Isoleren

Neem een kijkje op onze premie pagina. Dit voor het isoleren in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Wij helpen u opweg!

Door zelf de handen uit de mouwen te steken, kan u heel wat besparen. Klussers helpen we daarom graag met alle ondersteuning.