Lendelede I

In 2022 mochten we in samenwerking met Architect Curd Loosveldt van Tail Architecten  een 2de maal samenwerken.  Na onze eerste samenwerking in het project in Aardooie koos Curd opnieuw om met ons samen te werken en deze zeer nodige renovatie te doen.

De voor en na’s vertellen het verhaal. Een gedateerde woning die al de nodige jaren dienst had gedaan stond klaar voor een grondige make-over waarbij wij met Mabrick de buitenschil voor ons mochten nemen.  Hierbij hebben wij ook de gootaapassingen, buitenbekleding van de goten, herleggen van kabels van de zonnepanelen en afbraak van schouw voor onze rekening genomen.

Ook het houten Trio Wood (Thermowood) vooraan werd door ons geplaatst. Aangezien een aantal jaar eerder al een bijbouw achteraan met Classo Blauw-Rood genuanceerd werd gemetst wenste de bouwheer opnieuw met deze steen de woning af te werken. Kortom een complete service van de buitenzijdes van de woning.

Ook hier liet de Architect een mooie recensie na:

“Alles heel vlot verlopen met oog voor detail, als architect niet moeten bijsturen is tijdsbesparend ! En bovenal een prachtig resultaat !
Curd Loosveldt”

Project bouwjaar: 2022
Gebruikte steenstrip: Classo Blauw-Rood – WF50
ISOLATIE DIKTE: 4 ~20 cm

 

Onze diensten

Wij isoleren gevels en werken deze af met steenstrips.

Kwaliteit, opvolging en afwerking zijn voor ons heel belangrijk. We geven informatie over de kansen om uw project te isoleren.

Isoleren

Mabrick is specialist in het isoleren en afwerken van gevels met steenstrips. Dit met de systemen E-board & E-brick

Scheurherstel

Nieuw in ons assortiment! Scheurherstel met Thor Helical 2 Componenten-systeem

Premies Isoleren

Neem een kijkje op onze premie pagina. Dit voor het isoleren in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Wij helpen u opweg!

Door zelf de handen uit de mouwen te steken, kan u heel wat besparen. Klussers helpen we daarom graag met alle ondersteuning.