Doe-het-zelf & afwerking

Doe-Het-Zelf & afwerking

Steek zelf de handen uit de mouwen en bespaar!

Met zo weinig mogelijk ingrepen de oude, vuile gevel vernieuwen, dat is de bedoeling. Wij helpen u graag met alle nodige ondersteuning zoals het plaatsen van het startprofiel, het uitlijnen van de isolatieplaten en alle aanpassingswerken aan de ramen incl. plaatsen dorpels en L-ijzers. Een workshop ‘isolatie plaatsen’ en het huren van gespecialiseerd materiaal bij de aannemer, maken de plaatsing heel wat makkelijker. Met de handige doe het zelf methode kan iedereen mits de nodige motivatie zelf hun E-Board plaatsen.

Klanten kunnen rekenen op:

  • Calcuatie en levering van alle nodige materialen
  • Opleidingen op maat gebracht
  • Doe het zelf begeleiding op de werf bij opstart en verder verloop
  • Hulp geboden van op afstand
  • Bijstand op de werf ter plaatse
Projecten

Doe het zelf projecten uit het verleden

Stap voor stap handleidingen staan steeds beschikbaar en wanneer het blijkt dat u vast komt te zitten is onmiddelijk advies steeds beschikbaar. Naast de doe het zelf methode is Mabrick ook gespecialiseerd in het isoleren en afwerken van gevels met steenstrips. Wij streven ernaar zowel een esthetisch als ook een energie-efficiënt resultaat te bekomen in al onze projecten. Ook voor het hydrofoberen van gevels, dichten van kelders en behandelingen tegen opstijgend vocht kan u bij ons terecht.

Doe-Het-Zelf & afwerking

Voegwerken - Een greep uit ons aanbod

Voor al onze voegwerken doen wij steeds beroep op onze vaste voeger Frederick en Interbrickx, al enkele jaren maakt hij elke klant gelukkig door de gevel volledig mooi af te werken en steeds ervoor te zorgen dat alles netjes is opgeruimd na de werken.
Uw muren voegen is een noodzakelijke klus. Niet alleen omdat ze er dan mooier uitzien, maar vooral omdat voegwerk uw muur beschermt tegen insijpelend water. Uw muren voegen we zowel meegaand (tijdens het metselen) als achteraf. De ene methode is goedkoper, de andere mooier. Aan u de keuze! Renovatie of nieuwbouw? We nemen alle voegwerken vlot voor onze rekening.
Renovaties van gevels en andere buitenmuren van baksteen beginnen alvast met gevelreinigen, ontmossen inbegrepen, uitslijpen van de bestaande voegen, vervangen van kapotte stenen, heropvoegen en nabehandelen.
Opvoegen van nieuwbouw gevels daarentegen vergt geen eigenlijke voorbereidingen.

Vragen?

Aarzel niet om ons
te contacteren!

Wilt u contact opnemen of een offerte aanvragen?