Scheurherstel

Vochtbeheersing & herstel

Een scheur herstel systeem met thor helical 2 componentensysteem

Het scheur herstel systeem van Thor Helical is een gecertificeerd systeem, dat is opgebouwd uit 2 componenten.De TH heliforce bar in combinatie met TH WHO60 mortel. De producten zijn speciaal op elkaar afgestemd, om als systeem te voldoen. De TH Heliforce bar is verkrijgbaar in diverse diameters en in lengtes van 1, en 7 meter. WHO60 is een thixotrofische, krimpvrije mortel gebaseerd op basis van cement met polymeer toevoeging en is speciaal samengesteld voor de binding met de TH heliforce bar. De mortel vult de sleuf rondom de Heliforce bar en ontwikkelt kracht die ervoor zorgt dat de TH heliforce bar zelfs onder zware condities niet van zijn positie kan wijken.

Voordelen van het TH scheur herstel systeem

Deze behandeling genereert een uitmuntende druk en trekkracht om de kwaliteit van de muur structureel te herstellen naar de oorspronkelijke eigenschappen en voorkomt verdere scheurvorming. Daar waar de TH behandeling is toegepast zorgen de herstelde muren er direct voor dat de krachten evenredig worden verspreidt.

Eigenschap:

De kwaliteiten van het scheur herstel systeem zijn de directe werking in het opvangen van spanning en krachten waardoor verdere problematiek voorkomen wordt. Thor Helical scheurherstel systeem is door zijn sterkte en flexibiliteit het meest betrouwbare systeem dat verkrijgbaar is voor het herstel van scheuren.

Thor Helical: een bewezen werkwijze
Het bijzondere aan deze methode is dat we niet alleen een scheur herstel systeem uitvoeren, maar ook de directe omgeving ervan aanpakken. Hierdoor wordt de druk in de muur weer evenredig verdeeld en zal de scheur niet terugkeren.

Thor Helical is een betrouwbaar en wereldwijd gebruikt scheur herstel systeem dat bekend staat om zijn kennis en kunde. De professionals van Mabrick bvba hebben veel ervaring met de herstelmethode, die in de loop der jaren zijn waarde meer dan bewezen heeft.

Als u vragen heeft over onze werkwijze, schroom dan vooral niet contact met ons op te nemen. Het reinigen van gevels en het restaureren van muren is vakwerk en wij begrijpen dan ook wanneer u met vragen zit over de technische aspecten ervan. Wij staan altijd voor u klaar om u teinformeren en vragen over ons scheur herstel systeem te beantwoorden.